duminică, 18 mai 2014

Cineva a scris despre tine


                                       

    Deschizi fereastra într-o zi ploioasă, Cineva plânge pentru tine. Când plouă e singura ocazie în care putem vedea lacrimile lui Dumnezeu.
    Alergi pe un câmp printre spice de grâu şi maci, şi te gândeşti oare că Cineva le-a pus acolo ca să te hrănească pe tine?!
    Primeşti un buchet de flori sau îţi culegi o floare din grădină, ştii că Cineva e atât de îndrăgostit de tine încât nu oboseşte să le creeze în fiecare an şi să ţi le dăruiască? Dumnezeu e gentleman-ul suprem.
     Ţi se întâmplă lucruri frumoase şi le numeşti ,,coincidenţe", de fapt Cineva a rămas anonim când a livrat răspunsuri către tine. Dumnezeu se ascunde ca să îl cauţi din toată inima.
     Ai braţe calde care te cuprind şi un loc pe care îl numeşti ,,acasă", Cineva a avut un plan pentru tine. Înainte de a crea lumea, Dumnezeu a ales cine să te iubească.
    Poţi să te muţi de pe acest pământ într-o casă perfectă şi veşnică fiindcă Cineva ţi-a luat locul pe cruce şi a plătit datoria către Dumnezeu, ţi-a dat din dragoste biletul de intrare în cer.

  Când te trezeşti dimineaţa, ia o Carte şi deschide-o. Cineva a scris în ea şi despre tine!
     

Un comentariu: