duminică, 13 iulie 2014

Când nu-ţi mai vezi viitorul în oglindă


                                                           Te trezeşti în multe dimineţi cu aceiaşi stare de cenuşiu deşi afară soarele colorează cu lumină cartierul de blocuri, şi nu zăboveşti la oglindă ca să nu începi să plângi. În urmă cu câteva săptămâni, ea îţi arăta un viitor în doi. Tu şi cu cel cu care semeni de parcă aţi fi două picături de apă.
Oriunde te întorceai şi îţi vedeai reflexia, ea doar îţi confirma ceea ce inima şoptea: El e coasta din care ai fost luată.


Acum îţi spui că Dumnezeu nu e chiar romantic şi implicat în detalii şi sunt minute lungi în care meditezi la gânduri precum ,, regizorii de la Hollywood sunt mai talentaţi la scris un scenariu despre o dragoste imposibilă şi totuşi posibilă dacă se vrea". În lumea altor prinţese a lui Dumnezeu lucrurile pur şi simplu vin de la sine, există prinţi şi vise împlinite...iar tu îţi vei plăti nişte greşeli?! O suferinţă a inimii te schimbă mai mult decât dragostea în sine.

     Când suferi pentru că nu-ţi sunt acceptate opiniile, asta e o suferinţă a minţii şi noi facem din orice durere o dramă, până ajungem să fim rupţi în bucăţi de ceva care ne implică inima şi atunci ne trezim şi ne spunem nouă înşine că am da orice să ,,suferim" numai cu mintea, dar nu cu inima. 
    Mintea suferă din orgoliu, inima suferă când dispare ceva ce alimenta viaţa interioară. Fie o promisiune, o aşteptare legitimă, o speranţă sau un om iubit.

Tu te schimbi. Oglinda nu-ţi mai arată un viitor. El a dispărut ca o fantomă.
Cei din jur îndreaptă un deget acuzator spre inima ta îmbibată de sânge iar tu schimbi des ,,pansamentele" ca să nu laşi urme peste tot dar nimic nu anulează ceea ce a rămas nespus. Ar fi putut să fie şi nu a fost....din cauza unor alegeri greşite. În toată povestea, o singură persoană nu se schimbă: Isus.
       ,,Când nu-ţi mai rămâne nimic altceva decât Dumnezeu, vei descoperi că Dumnezeu îţi este îndeajuns!" 

                      
                      
                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu