joi, 22 septembrie 2016

Ce faci cand esti mai aproape de moarte, decat de viata?



O zi si o noapte, am simtit ca sunt mai aproape de moarte decat de viata, si vara care a trecut am mai gustat apropierea mortii. 

Dumnezeu insa mi-a redat sanatatea si viata pentru ca nu mi-am sfarsit alergarea.
El vrea sa isi ia slava din orice experienta prin care trecem.

Dar ce faci daca simti ca viata ti se scurge, desi esti tanar(a)? La cine apelezi?

In acele momente, iti garantez, nu te pot ajuta parintii, medicii, cei mai buni prieteni, persoana iubita, medicamentele de ultima generatie, tehnologia, banii din cont. In momentele cand moartea iti sufla in ceafa, uitate sunt carjele de care ne agatam pentru a ne ridica stima de sine: bunuri materiale, calatorii, poze, selfie-uri, facebook, chiar biserica, cartile bune.


      Cand vei ajunge singur, in baie, cu dureri in trup de nesuportat si oamenii nu vor sti ce sa-ti mai dea, vei realiza ca exista Cineva care vine cand Il chemi.
 Numai El are putere asupra vietii si a mortii. El nu intarzie cand striga un nenorocit. 
Dar Isus Cristos vine la cei care sunt ai Lui, se lasa gasit de ei si ii ajuta la vreme de nevoie. 
          Esti tu al Lui? Slab, cu caderi, infrangeri, din esec in victorie, dar totusi al Lui? 

In fata mortii, ca si in fata vietii numai de El ar trebui sa ne prindem cu toata fiinta. La bine si la greu, sa nu iubim nimic si pe nimeni mai mult decat pe Cel care si-a dat viata la cruce pentru noi. Iar suferintele de acum lucreaza o greutate vesnica de slava!
Sa nu crezi ca meritam ceva de drept, ca ni se cuvine ceva. Daca nu ma crezi sau te gandesti ca sunt fanatica si exagerez, va veni momentul cand vei vedea ca depinzi de Dumnezeu in orice lucru. Nu meritam nici macar urmatoarea respiratie. Daca o primim, e har.


                                   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu