joi, 6 februarie 2014

Interior de femeie





                                                             




    Există haine de zi cu zi, obiecte de zi cu zi dar nu femei ,de zi cu zi”. Nu poţi fi comparată cu ceva ce se măsoară prin întrebuinţare
are zilnică, cum ar fi frigiderul, aragazul etc. Pe acestea, un bărbat are dreptul să le utilizeze abuziv sau neglijent, dar nu şi pe tine. Evită să îţi pui sufletul pe tava unui bărbat în schimbul unor beneficii: lucruri materiale, bani, cadouri, aventuri.

      Timpul tău, gândurile, trupul, personalitatea şi sentimentele tale sunt ceva preţios. Fiecare moleculă din ADN-ul tău a fost ţesută cu dragoste de Creator în uterul mamei tale şi atunci când erai doar un embrion în proces de formare, ochii lui Dumnezeu te vegheau şi mâna Lui scria un plan pentru viaţa, mai lungă sau mai scurtă, care îţi stătea înainte.
Nu ingădui nimănui să te facă să te vezi inferioară. 
   
              Totul incepe din mintea ta. Citeste Scriptura si gândeşte-te cum te vede Dumnezeu. Tu cum te vezi? Aceiaşi imagine o vor vedea şi semenii tăi. Ce afli/crezi despre tine ţi se citeşte în ochi şi în limbajul gesturilor, apoi se converteşte în vorbe, fapte şi comportamente.     
   Părăseşte relaţiile care ucid tot ce e mai bun în tine. Când erai copilă te uimeai de fiecare tren cu care călătoreai şi aşteptând pe peron, ai fi dorit să îl poţi alege pe oricare în funcţie de cât de ,,interesant'' arată; ca să te aventurezi spre tărâmuri neexplorate precum cele din cărţile de poveşti.         Gândeşte-te bine înainte să ,,urci” într-un tren (decizie mare) sau trenuleţ (decizie mica). Cel mai important e să știi că ești în ,,trenul” trimis de Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu