luni, 26 mai 2014

Joacă vs Iubire


                   

            




      Când unul iubeşte şi celălalt doar se joacă... Astfel de poveşti sunt doar avanpremiera pentru adevărata poveste.

   Decât să suferi o viaţă întreagă cu cineva, alege suferinţa de scurtă durată până cunoşti un om croit de Dumnezeu după forma ta.

  Dacă într-o relaţie (înainte de căsătorie) există mai multe lacrimi decât zâmbete, e clar că trebuie să o închei. Dumnezeu ne vrea sfinţi dar şi fericiţi. Ambele vin la pachet.

  Nu contabiliza cât dai unui om dar, când numai tu oferi timp, atenţie, afecţiune, daruri şi celălalt doar primeşte (ca Marea Moartă), nu e bine pentru sănătatea ta emoţională. 


      Într-o relaţie se pompează sentimente în DOI.

  Doar în tragic-comedie stă unul cu un bidon gol şi tot bea din el iar celălalt îl umple de fiecare dată când se goleşte. Continuă să faci acte de caritate cu acea persoană dacă asta simţi şi vrei, dar nu te căsători cu ea. Vei fi obosit de parcă ai fi trăit 100 de ani, în doar câteva luni. Experienţele nefericite ale unora stau mărturie.


     Relaţii de tipul ,,eu îl vreau, el nu mă vrea" sau invers, întâlnim din nefericire şi în biserici, nu doar în filme. Când Dumnezeu pune doi tineri împreună, e reciproc şi dragostea nu vine pe rând şi la distanţe mari de timp. 

   Nu aştepţi un an să te iubească precum iubeşti tu. Când se întâlnesc ochii prima dată, şi inima răspunde. Ambele inimi.

       Iubiţi cu toată inima dar luaţi şi capul cu voi în relaţii. 




                                            
    

2 comentarii: