miercuri, 5 martie 2014

Despre frumuseţe



                                                            




,,Dumnezeu ne-a sădit veşnicia în suflete. Tot acolo se află şi dorul de a fi frumoase.'' John&Stasi Eldredge ( citat extras din cartea ,,Eu,femeia'')

Frumuseţea pe care o radiezi poate fi întunecată sau luminoasă datorită lucrurilor pe care le porţi în tine şi le gândeşti.

  Dacă în tine e bunătate, lumea din jur îti va părea bună. Vei selecta din mediu lucrurile bune, ignorând cele negative care implicit fac parte din lumea noastră căzută. Doar dacă nu le poţi schimba, ignoră-le. Dacă există şansa să îţi aduci contribuţia la o schimbare pe care Dumnezeu vrea să o facă, lasă ca viaţa ta spirituala bogată şi frumoasă să iasă afară.

    Dacă gândeşti frumos, tot ce te inconjoară şi pe care pui mâna, va purta amprenta frumuseţii.
    Daca hrăneşti egoismul, răutatea şi mândria chiar şi fluturii îţi vor părea cenuşii.
Dacă rosteşti numai adevărul, gura ta va fi frumoasă.
    Dacă vei plânge cu cei ce plâng, vei avea ochi frumoşi şi de neuitat.
    Dacă prin modul în care te îmbraci îi determini pe bărbaţi să îţi privească ochii şi faţa, nu formele trupului, atunci ai atins frumuseţea exterioară.
    Dacă îi duci în ispită prin îmbrăcămintea ta, eşti doar senzuală, dar nu frumoasă în adevăratul sens.

       Ochelarii prin care privim lumea sunt alegerea noastra şi se potrivesc cu dioptriile ochilor sufletului. Ai dioptrie de 3 plus la dragoste sau la răutate? Dar bucuria, e cumva pe minus 5? Poţi fi propriul oftalmolog ca să afli cum stai. Iar Isus e aproape de tine şi pregătit să îţi dea ,,lentile” noi. Dorul de a fi frumoase e împlinit numai de El!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu