duminică, 21 decembrie 2014

6 ani de logodnă


                                                 


           
 Azi am sărbătorit. Sunt logodită de 6 ani şi data nunţii nu o ştiu. În relaţia aceasta El e perfect, bărbatul perfect iar eu logodnica plină de pete şi cusururi pe care El le acoperă mereu cu tandreţe. Începutul a fost ca un vis care aş fi vrut să nu se mai termine. Retrăiesc fiecare moment din acea zi de iarnă, 21 decembrie 2008, în care am rostit în faţa unor martori un jurământ.
 Eram tânără şi neîncercată şi dacă cineva mi-ar fi spus că peste 6 ani îmi va fi testată credincioşia faţă de logodnicul meu într-un mod foarte dur, aproape de limita nebuniei, nu l-aş fi crezut. Daca aş fi ştiut că logodnicul meu putea să împiedice ce urma şi totuşi nu a făcut-o, I-aş mai fi spus "Da"? 
      Dar El a avut grijă să Îl cunosc destul de bine încât să mă încred în inima Lui atunci când nu cunosc şi nu înţeleg gândurile Lui, şi astfel m-a pregătit oarecum pentru anul 2014. Eu I-am fost necredincioasă de multe ori şi aş vrea să nu o fi făcut, să fiu logodnica ideală, dar nu sunt, însă El a fost mereu credincios şi nu a renunţat la mine. Am convingerea ca niciodată nu-mi va cere inelul de logodnă înapoi

      El m-a curtat luni de zile şi dragostea m-a adus în braţele Lui. Uneori se ascunde jucăuş pentru că vrea să Îl caut mai mult decât pe oricine altcineva . M-a învăţat să iubesc prin faptul că m-a lăsat de multe ori să simt puţin din ce e în inima Lui şi o astfel de dragoste te îngenunchiază. Au fost momente când mergeam pe stradă şi aş fi vrut să îngenunchiez chiar acolo şi să-I mulţumesc pentru tot . Sunt testată, dar binecuvântată!
            Logodnicul meu îmi cunoaşte viitorul dar chiar dacă însist nu îmi spune tot ce urmează. Însă stă în caracterul Lui să păstreze ce e mai bun la sfârşit. La finalul oricărei probleme, la capătul oricărui necaz şi la ieşirea din cuptoarele suferinţei, primesc întotdeauna porţia de "cel mai mare bine". 

      Azi mi-a făcut nişte surprize plăcute la biserică şi m-a încurajat prin cineva care a spus: Dumnezeu nu dă binecuvântarea cu porţia, ori o dă pe toată, ori nu o dă deloc. 
         Cea mai mare binecuvântare e Însuşi Cel cu care am făcut legământ...."Cristos în mine, speranţa gloriei". Va urma....gloria!

2 comentarii:

  1. Relatia cu Hristos comparata cu o logodna... ce frumos!
    In curand voi sarbatori si eu 15 ani de logodna... abia astept nunta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Fii binecuvântată!! ��

    RăspundețiȘtergere